AVONITE (SOLID SURFACE)

Què és Avonite?

L'Avonite és un material molt apreciat en l'actualitat, àmpliament utilitzat en la creació de decoració tant per a espais interiors com exteriors. És reconegut per la seva excel·lent qualitat, sent així un preferit entre dissenyadors i decoradors que el fan servir per a la creació de peces decoratives sofisticades com banyeres, plats de dutxa, i fogons, entre altres.

Les propietats úniques de l'Avonite permeten la creació de dissenys moderns d'alta qualitat. A més, la seva naturalesa estètica i uniforme contribueix a que els resultats finals siguin atractius, afegint un toc contemporani i elegant als espais.

Aquest material excepcional és producte d'una meticulosa combinació de resina de polièster amb sòlids minerals homogenis, que li confereixen les característiques de translucidesa i blancor que el fan destacar.

Sol·licitar més infomació d'Avonite 

Característiques principals

L'Avonite és un material que destaca per les seves qualitats notables:

1. Uniforme i  Tacte Suau: Aquest material no presenta porositat, el que significa que té una superfície increïblement suau al tacte.

2. Resistència a Gel i Temperatures Extremes: És totalment resistent tant a les gelades de l'exterior com a les condicions interiors adverses.

3. Durabilitat i Antilliscant: L'Avonite és altament resistent i durador, i ofereix una superfície antilliscant, cosa que el converteix en una opció segura.

4. Resistència a Taques, Fongs i Bacteris: Aquest material és resistent a taques i és un defensor eficaç contra el creixement de fongs i bacteris.

5. Facilitat de Manteniment: És fàcil de mantenir i netejar, el que en facilita la cura i conservació.

6. Baixes emissions en la Producció: La producció d'Avonite té un impacte ambiental baix gràcies a les seves emissions reduïdes.

7. Reparable i Adaptable: A més, aquest material es pot reparar fàcilment i és apte per ser treballat amb eines i processos de bricolatge, oferint una flexibilitat addicional en les opcions de disseny i personalització.

Sol·licitar més infomació d'Avonite 

Catàlegs Avonite

Descarrega't tots els catàlegs de la marca.

Avonite  Studio
Brochure

Descarregar pdf

Catàleg Avonite
Piques

Descarregar pdf

Avonite Brochure
2019

Descarregar pdf

Per què avonite?

Avonite et proporcionarà un disseny i imatge innovadora i moderna. El material és de gran qualitat amb la qual cosa li donarà un toc d'elegància i actualitat on sigui que disposis d'objectes o estructures dissenyades i fabricades amb material Avonite.

Si necessites més informació sobre el material Avonite no dubtis en contactar amb nosaltres i t'informarem de tot el que necessitis.

Sol·licitar més infomació d'Avonite 

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram