CDF

Què és un tauler de CDF?

El CDF és un panel de fibres compacte de color negre d'uns 1000 kg/m3 aprox de densitat. Amb una estructura multicapa encolada amb resines, i es pot recobrir amb melamina d'alta pressió que l'hi proporciona duresa i estabilitat al producte. Degut a la seva composició té un preu molt més competitiu que el Compacte (HPL)

Els avantatges dels taulers de fibres CDF

 • Resistència i Durabilitat: El procés de fabricació dels taulers CDF implica la compressió de les fibres de fusta amb resina, produint un producte final extremadament dens i durador. Això els fa resistents a la deformació, la flexió i els cops, i els permet mantenir la seva integritat estructural durant molts anys d'ús.
 • Superfície Uniforme: Els taulers CDF tenen una superfície uniforme i llisa, que els fa ideals per a aplicacions on es requereix una superfície consistent i sense defectes, com ara el revestiment de mobles o l'encofrat per a projectes de construcció.
 • Fàcil de Treballar: Malgrat la seva densitat, els taulers CDF es poden treballar amb eines convencionals de fusteria. Això inclou el tall, el perforat i emecanitzacio, facilitant la seva utilització en una àmplia gamma de projectes.
 • Resistència a la Humitat: Els taulers CDF solen ser més resistents a la humitat que altres materials de fusta, gràcies a la seva composició compacta i a l'ús de resines impermeables en el procés de fabricació. Això els fa adequats per a utilitzar-se en entorns humits com ara banys i cuines.
 
 • Classificació resistencia al foc: Els taulers CDF a partir de 12.4 mm de gruix tenen la classificacio de resistencia al foc BS2-D0 .
 • És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

  Av. Barcelona, 5-7
  08799 San Pedro Molanta
  (Barcelona) ESPAÑA
  Telf.: 938 920 705
  Telf.: 938 181 727
  fustes@montgros.com
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram