Terres Laminats Kährs

Descobreix la nostra nova col·lecció de terres de fusta KÄHRS

Els terres de Kährs són sinònim de durabilitat, resistència i adaptació a les variacions de temperatura i humitat al llarg de totes les estacions. Aquesta resistència es tradueix en una immunitat a deformacions i esquerdes, garantint la integritat del seu terra amb el pas del temps.

Independentment del tractament de superfície que triï per al seu terra Kährs, pot estar segur que aquest no només millorarà la bellesa natural de la fusta, sinó que també la protegirà. Els tractaments de superfície de Kährs es caracteritzen per ser lliures de dissolvents i formaldehids, a més de ser fàcils de netejar i mantenir.

Cada tauló Kährs és una obra d'art única. Ja sigui amb un acabat raspallat, raspat a mà, bisellat, suau com la seda o matitzat, cada tauló es tracta individualment, respectant la seva pròpia composició única. Això dona com a resultat una superfície dinàmica que capta la llum de manera diferent des de diversos angles, sempre sorprenent i estimulant els sentits.

No importa la grandària de l'habitació o l'estil interior que tingui, Kährs ofereix una àmplia varietat de terres de fusta en diferents espècies, mides, dissenys i acabats per millorar i transformar qualsevol espai. El seu terra Kährs serà una inversió en bellesa i funcionalitat que perdurarà al llarg del temps.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram