Taulers de fusta massissa

La fusta massissa és un material natural,
ecològic i amb una alta qualitat, perfecte per a la construcció de mobles

A Fustes Montgròs a part de ser especialistes en el subministrament de productes i derivats de la fusta, també proveïm de diferents tipus de taulers, com els taulers de fusta massissa, els quals ofereixen molt bona versatilitat a l’hora de fabricar productes i mobles.

Els taulers de fusta massissa:
característiques i usos principals

Mentre que avui en dia molts mobles són realitzats amb cartró i plàstic, la fusta massissa és un material 100% natural. Normalment, els taulers de fusta massissa són peces que no han patit cap tipus de barreja ni en el moment de la seva manipulació, ni de forma física ni química.

Les principals característiques d’aquest tipus de tauler són l’estètica, la durabilitat i la resistència. A més a més, és perfecte si el que necessitem és una fusta densa i resistent als cops. Tanmateix, és ideal si el que volem és fabricar un taulell de cuina, així com molt resistent a l’hora de fabricar un moble d’exterior, ja que aguanta molt bé la humitat i l’atac d’insectes.

Les fustes més econòmiques, són les que anomenem fustes toves, com les que provenen del pi, l’avet, cedre, o el xiprer. En canvi, l’alta qualitat i resistència dels taulers de fusta de roure, fan que aquests tipus de fusta siguin més cares.

Si el que busquem són taulers de fusta massissa, hem de saber que aquests ofereixen d’uns avantatges que els altres tipus de fusta no ofereixen. La principal utilització la fusta massissa és la construcció de mobles.

Les fustes massisses ofereixen una sèrie d’avantatges.
Aquestes són els principals:

Resistència: la principal característica que podem trobar, és la seva qualitat. Però per altra banda, pot resultar més car.

Calidesa: una altra característica és que es tracta d’un material molt càlid i acollidor a l’hora de fabricar mobles.

Estètic: estèticament podem afirmar que....  és un material recomanable per ambients clàssics i rústics.

Regulador d’humitat:  los muebles hechos con tableros de madera maciza son excelentes reguladores de la humedad, gracias a su superficie porosa.

Fàcils de cuidar: aquest tipus de fusta es manté en òptimes condicions molt temps. I no és gaire complicat mantenir les peces de fusta massissa netes i cuidades. A més a més, són molt fàcils de reparar.

Material ecològic: Per últim, s’ha de tenir en compte que la fusta massissa està menys processada, ja que no es fan servir productes addicionals, i per tant, aquest tipus de fusta deixa una petjada menor.

A Fustes Montgròs som experts en el subministrament de productes de la fusta i derivats. Els nostres serveis van des del subministrament de la matèria prima tant el tall com el mecanitzat del material, la forma, fins a l'acabat i que els nostres clients ens encarreguen. Sempre treballem amb materials d'alta qualitat i oferim un tracte personalitzat a cadascun dels nostres clients.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram