TAULERS D'ENCOFRAR

Taulers d'encofrar: a Fustes Montgròs trobarà el que necessiti per a la seva obra o construcció

Sap quines utilitats té un tauler d'encofrar? Es pot definir com un element utilitzat per a suportar i contenir el buidatge del formigó en forjats, lloses i bigues. A Fustes Montgròs, trobarà taulers d'encofrar perfectes per moldre'ls a la forma que necessiti per a la seva obra o construcció. Podem oferir dos tipus: el tauler d'encofrar tricapa i el massís o enllistonat, els quals compten amb quatre unions als laterals reforçades amb metall de gran resistència a cops i estellades.

Les aplicacions principals d'un tauler d'encofrar

Els encofrats de fusta són, sense dubte, elements essencials en el procés de construcció. Es tracta de motlles especialment dissenyats per al buidatge del formigó en massa, permetent que aquest prengui la forma i la solidesa desitjades en l'estructura final. Encara que sovint utilitzem el terme "encofrat" per fer referència a tot el conjunt d'una construcció, és important entendre que, en realitat, l'encofrat es limita al motlle de fusta en si. Aquest tauler d'encofrar és l'element que confereix la forma al formigó i, al mateix temps, resisteix la força que aquest exerceix quan es llança en el seu estat líquid. En resum, l'encofrat de fusta és com la plantilla que ajuda a crear les estructures de formigó i garanteix que el resultat final sigui robust i precís

Taulers d'Encofrar: Adaptables a Diverses Estructures

A continuació, us presentem les aplicacions més comunes on es poden utilitzar els taulers d'encofrar, els quals es poden adaptar a diferents tipus d'estructures:

  1. Corbes: Aquesta aplicació és ideal per a la formació de corbes en elements com voltes, cúpules o paraboloides.

  2. Inclinades: Els taulers d'encofrar són especialment útils per a la construcció de murs amb superfícies inclinades.

  3. Horitzontals: Aquests taulers són essencials per a estructures horitzontals recolzades per elements verticals, proporcionant suport per a càrregues. Són aplicables a lloses, forjats i bigues.

  4. Verticals: Aquest tipus de taulers s'utilitzen generalment quan es construeixen pilars, murs i columnes, ja siguin rectes o corbades. En aquest cas, és necessari utilitzar elements auxiliars per a la seva estabilitat.

Taulers d'Encofrar de Fustes Montgròs: La Base de la Construcció Sòlida"

En Fustes Montgròs, oferim una àmplia gamma de taulers d'encofrar de primera qualitat, adaptats a una diversitat d'aplicacions estructurals. Des de corbes elegants fins a murs inclinats i suports horitzontals i verticals, els nostres materials són la base fiable per a la teva construcció. Descobreix la solució perfecta per a les teves necessitats d'encofrat a través de la nostra experiència i compromís amb la qualitat.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram