Terres laminats

Terres laminats de gran qualitat a Fustes Montgròs

Saps què caracteritzen els terres laminats? Aquest tipus de paviment està format per diverses capes, fabricades amb un panell de fibra d'alta densitat, encolat i compactat de manera impermeable.

És necessari que la capa superior tingui una alta resistència al desgast, les taques, impactes, esgarrapades, cremades o químics domèstics. Normalment, aquesta primera capa està composta de diverses làmines de melamina premsada. Poden trobar-se en diferents colors, l'última capa sovint porta imprès un dibuix amb imitació a la fusta natural. A més, també és possible personalitzar-ho amb imatges, pedres o ceràmiques.

A Fustes Montgròs pot trobar terres laminats resistents a la humitat, especialment per a espais com a banys i cuines. És un material recomanable per la seva fàcil instal·lació i manteniment, a més de ser més econòmic que altres paviments.

Terres laminats: els seus avantatges principals

Si està pensant a renovar el paviment de la seva llar, instal•lar terres laminats pot ser una bona idea. Aquest tipus de terra sol oferir una bona estètica, resistència i fàcil manteniment.

Els avantatges principals que ofereixen són:

  • Material econòmic: a diferència d'altres productes compostos de fusta natural i una producció més elaborada, els terres laminats brinden una estètica similar a la fusta natural, amb major resistència al desgast però a un preu menor.
  • Acabats especials i colors variats: un avantatge a tenir en compte és la varietat de colors i acabats que ofereix aquest tipus de terres. A Fustes Montgròs podrà trobar diversos acabats naturals, amb textures variades i efectes de fusta molt reals.
  • Fàcil manteniment i neteja: amb aquest tipus de paviments no farà falta encerar o enllustrar, per la qual cosa no es necessiten productes abrasius i complicats. D'una manera ràpida i fàcil es pot mantenir i netejar. Cal tenir en compte, que per a una neteja a fons, existeixen al mercat productes especials per a aquesta mena de terres.
  • Instal·lació senzilla: a diferència d'altres paviments, els terres laminats són molt fàcils i ràpids d'instal•lar. Són perfectes en casos de canvis i renovacions urgents de la llar.

A Fustes Montgròs trobarà una àmplia varietat de terres laminats

A Fustes Montgròs podrà trobar un ampli ventall de terres laminats de diferents grandàries, dissenys, colors i textures. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, si vol renovar el terra de la seva llar amb materials de primera qualitat i a un preu molt ajustat.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram