Terres i parquets 

Terres i parquets de fusta: materials d'alta qualitat a Fustes Montgròs

Avui dia, un terra de fusta és un dels revestiments més bonics que existeixen i un dels més utilitzats. Utilitzar fusta com a material per a construir el paviment de la llar és la millor opció per a crear un ambient càlid i confortable. Sabries quins terres són més recomanats per a cuines i banys? I quin tipus de paviments de fusta i parquet podem trobar?
A Fustes Montgròs trobaràs infinitat d'acabats perquè triïs el que millor s'adapti als teus gustos i necessitats.

Quines classes de terres i parquets podem trobar a Fustes Montgròs?

A Fustes Montgròs, comptem amb una àmplia varietat de terres i parquets adaptables a cada necessitat del client. A continuació, us mostrem els terres que podeu trobar als nostres magatzems, així com les seves característiques:

  • Terres laminats: d'entre tots els materials utilitzats en paviments de la llar, el terra laminat destaca per la seva gran duresa i resistència. La seva composició consta de diverses capes de materials derivats de la fusta, o fins i tot sintètics que imiten la fusta o la ceràmica. Els avantatges que podem trobar en els paviments laminats són: una àmplia gamma de models, colors i acabats. A més, no és necessari la retirada de l'antic paviment, ja que es pot instal·lar sense necessitat d'obra. Són molt més econòmics que un terra de fusta, i s'obté el mateix efecte de la fusta natural. D'altra banda, gràcies a la seva resistència, són adequats en llocs com botigues i comerços, ja que resisteixen als impactes, esgarrapades, taques i agents químics. Finalment, són fàcils de mantenir i netejar, gràcies al fet que no es necessita acoltellar-ho ni envernissar-ho com passa amb el parquet de fusta.

  • Terres de fusta (flotant): un terra de fusta o tarima flotant, és un paviment de fusta, el qual es fabrica amb fustes nobles, per a una major resistència. En general, cal tenir en compte, que la instal·lació d'una tarima flotant augmentarà l'altura del pis, almenys 2 centímetres.
  • Terres vinílics: els terres de vinil, s'han convertit en una de les principals opcions triades tant en llars com en establiments comercials. Principalment, aquests terres estan formats per quatre capes: la coberta (capa molt resistent al desgast), capa de disseny (formada per una imatge d'alta resolució imitant textures i colors de la fusta). La tercera capa està composta per una fibra d'alta densitat. Finalment, la quarta capa, estabilitza el conjunt per a un correcte anivellat. Aquest tipus de terra, és molt resistent a l'aigua, per la qual cosa és molt recomanable per a la instal·lació a banys i cuines. El més destacable és l'enorme quantitat de dissenys, acabats, textures, colors, i la seva fàcil instal·lació, per la qual cosa aquest paviment és un dels més demanats, tant per particulars com per empreses.

  • Tarima tecnològica exterior: aquest tipus de paviments són especials per al seu ús exterior. Són tarimes compostes de fusta i polímers plàstics, WPC (Wood Plastic Composite), molt resistents i de gran durabilitat. L'avantatge d'aquesta mena de tarimes és que també es poden fer servir com a revestiment de façanes. És un producte sostenible i 100% reciclable, ja que sovint es realitza amb fusta reciclada. A més, no necessita neteges ni manteniment especial, tampoc és necessari aplicar ceres ni vernissos, per la qual cosa amb una neteja amb aigua a pressió serà suficient. La seva instal·lació és semblant a la d'una tarima de fusta massissa natural.

  • Tarima exterior de fusta: la diferència principal amb les altres tarimes, és que tenen limitada la zona d'instal·lació. Per exemple, també es poden utilitzar com a revestiment de façanes i d'estructures com porxos. La tarima exterior sintètica es fa servir principalment com a terra per a terrasses, patis o piscines a zones domèstiques.

A Fustes Montgròs som subministradors de tota mena de parquet i terres de fusta

Fustes Montgròs, som especialistes de tota mena de material de fusteria. Comptem amb una àmplia experiència, i oferim un servei d'assessorament per a cada projecte, aconseguint uns resultats individualitzats per a cada client. A part de trobar una àmplia gamma de subministrament de tota mena de materials de fusteria, trobaràs tota classe de paviments per a casa, adaptables per a totes les necessitats. Si necessites parquet per a interiors o exteriors, posa't en contacte amb nosaltres. L'equip de Fustes Montgròs t'atendrà i assessorarà sense cap compromís.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram