Terres de vinil

Terres de vinil: els detalls més realistes
a Fustes Montgròs

No saps quin tipus de terra instal·lar a la reforma de la teva llar? Els terres de vinil estan a l'ordre del dia, ja que actualment, gràcies a les noves tecnologies, aquest tipus de paviments s'han posicionat com una alternativa ideal als de fusta natural. Alguns dels avantatges a tenir en compte són: incorporació de filtres ultraviolats que garanteixen la durada dels dibuixos, així com un millor comportament a la calor. A més, gaudeixen d'una alta resistència a les esgarrapades. Per aquest motiu, s'han convertit en un material instal·lat habitualment en llars, comerços, oficines i zones molt transitades. El seu avantatge principal, és que són molt adequats per a cuines i banys.

Fustes Montgròs trobaràs terres de vinil, material molt resistent i durador. Comptem amb varietat de models que imiten a la perfecció la fusta, marbre, pedra, ceràmica o formigó entre d’altres.

Terres de vinil: la millor opció per a cuines i banys

Els terres de vinil són perfectes en cas de renovacions de banys i cuines, ja que podràs instal·lar-los sense necessitat d'obres. A diferència dels terres laminats, aquests no pateixen variacions estructurals a causa de l’aigua o la humitat. A més, és un paviment de gran qualitat, perfecte per a decorar la llar amb un baix pressupost i de fàcil instal·lació.

Avantatges a tenir en compte dels terres de vinil

La versatilitat i durabilitat, fan dels terres de vinil una aposta segura per a tota mena d'espais.

  • Estètica i acabats immillorables: els nous terres de vinil ofereixen un aspecte i textura molt natural. Comptem amb models que imiten a la perfecció la fusta i són ideals per a espais amb estil rústic. A més, es poden trobar una gran varietat de dissenys, amb la possibilitat d'imitar qualsevol material com la pedra, el formigó, la fusta o el ferro.
  • Durabilitat i resistència a parts iguals: gràcies a les seves diferents capes que componen la seva estructura, aporten molta durabilitat als terres de vinil. D'altra banda, ofereixen gran resistència a la humitat i a l'aigua, per la qual cosa es converteix en un perfecte paviment en banys i cuines.
  • Higiènics: a part de ser antilliscants, eviten la formació de bacteris.
  • Fàcil d'instal·lar: es poden col·locar sense necessitat d'obres damunt del paviment instal·lat anteriorment. És l'opció perfecta en cas de voler cobrir un anterior paviment amb un pressupost moderat.

Terres de vinil: consells de manteniment i neteja

Els terres de vinil a l’hora de ser molt elegants i molt fàcils d'instal·lar, es caracteritzen per ser molt fàcils de netejar i mantenir, la qual cosa aporta una llarga durada i vida útil. Alguns dels consells per a mantenir en estat òptim aquest tipus de terres són:

  • Usar productes de neteja apropiats: és aconsellable no fer servir productes abrasius, dissolvents, ni netejadors de vapor. Avui dia, existeixen productes especials per a aquestes superfícies que no contenen agents perjudicials.
  • Evitar sorra i brutícia: a l'hora de caminar sobre els terres de vinil, és aconsellable tenir a prop una catifa per a netejar les sabates, ja que pot haver-hi elements que desgastin i ratllin el paviment.
  • Evitar els vessaments líquids: per a evitar problemes al paviment a llarg termini, cal retirar els vessaments de manera immediata.
  • No és necessari encerar: no es recomana l'ús de cera, ja que aquests paviments ja contenen un recobriment que els fa brillar.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram