Avonite Sòlid Surface

Què és un tauler de CDF?

Avonite Sòlid Surface és una marca reconeguda de superfícies acríliques sòlides utilitzades en una àmplia gamma d'aplicacions arquitectòniques i de disseny d'interiors. Aquest material és conegut per la seva versatilitat, durabilitat i bellesa estètica, el que el fa popular entre arquitectes, dissenyadors d'interiors i fabricants de mobles.

 

Característiques Destacades d'Avonite Sòlid Surface

  • Varietat de Colors i Acabats: Avonite ofereix una àmplia gamma de colors i acabats, des de tonalitats vibrants fins a textures suaus o brillants. Això permet una personalització i adaptació perfectes a qualsevol estil de disseny.
  • Durabilitat: Les superfícies Avonite són resistent a les taques, als impactes i al desgast diari, la qual cosa les fa ideals per a aplicacions de gran trànsit com ara cuines, banys i espais comercials.
  • Facilitat de Manteniment: Les superfícies Avonite són fàcils de netejar i de mantenir, amb una resistència excepcional als bacteris i als contaminants, la qual cosa les fa ideals per a entorns que requereixen un alt nivell d'higiene.
  • Flexibilitat en el Disseny: Gràcies a les seves propietats, Avonite permet crear formes curvilínies i contorns detallats, oferint una infinitat d'opcions per al disseny de mobiliari, taulells i elements arquitectònics.

Aplicacions d'Avonite

  • Cuines i Banys: Avonite és una opció popular per a taulells de cuina, lavabos i plat de dutxa, ja que ofereix una combinació perfecta de bellesa i funcionalitat.
  • Espais Comercials: En entorns comercials, Avonite es pot utilitzar per a taulells de recepció, mostradors de botiga i altres elements de disseny que requereixen resistència i atractiu visual.
  • Mobiliari: Avonite es converteix en una elecció excepcional per a la fabricació de mobles, incloent taulells de taula, aparadors i llits, ja que ofereix una varietat de colors i acabats per a tots els estils de decoració.
  • Conclusió

Avonite és més que un material; és una solució innovadora que uneix estil i funcionalitat en disseny d'interiors i arquitectura. Amb la seva amplia gamma de colors, durabilitat i flexibilitat en el disseny, Avonite ofereix infinites possibilitats per a crear espais únics i impressionants que es destaquen per la seva bellesa i rendiment. Si busques una superfície acrílica sòlida de primera qualitat, Avonite és la elecció perfecta per als teus projectes.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram