Tauler contraplacat

El tauler contraplacat és un material amplament utilitzat en la construcció i la fusteria, conegut per la seva resistència, versatilitat i durabilitat. Aquest material està compost per diverses capes de fusta encolades entre elles en direccions perpendiculars, proporcionant una força i estabilitat excepcionals. En aquesta secció, explorarem les característiques i les aplicacions del tauler contraxapat.

 

Característiques del Tauler Contraxapat

  • Estructura Multicapa: El tauler contraxapat està compost per múltiples capes de fusta, anomenades làmines o fulls, que es col·loquen en direccions perpendiculars i es lliguen amb adhesiu.
  • Força i Estabilitat: Aquesta disposició de capes creua les vies de la fusta, proporcionant una força excepcional que resisteix el càrrega i evita la deformació.
  • Versatilitat en les Aplicacions: El tauler contraxapat es pot utilitzar en una àmplia gamma d'aplicacions, des de la construcció de mobiliari fins a l'ús en construccions estructurals com ara sostres, parets i paviments.

Acabats i Tractaments

El tauler contraxapat pot ser tractat amb diversos acabats per millorar-ne la durabilitat i l'aspecte estètic. Això inclou el vernís, la pintura, l'oli o la laminació, que poden protegir la fusta de la humitat, els raigs i els danys mecànics.

Destaca per a ser una opció versàtil i resistent per a una àmplia gamma de projectes de construcció i fusteria. Amb la seva estructura multicapa i la seva força inherent, és una elecció popular entre els professionals i els aficionats que busquen un material durador i fiable. Ja sigui en la construcció de mobiliari o en aplicacions estructurals, el tauler contraxapat ofereix una solució robusta i eficaç per a les teves necessitats de construcció.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram