TERRES LAMINATS QUICK-STEP

Terres laminats d'alta qualitat.

¿Planeja reformes a la seva llar? Necessita un terra nou per a la seva cuina o bany? Li donem la benvinguda al món dels terres de Quick-Step.

Quick-Step té a la seva disposició una àmplia varietat de terres i els beneficis pràctics d'un terra laminat. Busqui el que busqui, trobarà el terra que necessita amb l'estil que més li agradi. I no només això! Tots els terres de Quick-Step són fàcils d'instal·lar i estan dissenyats perquè el seu esplèndid aspecte romangui intacte durant molts anys.

TERRES LAMINATS

Com l'autèntica naturalesa

Amb les últimes tendències en arquitectura, moda i disseny com a fonts d'inspiració, l'equip de dissenyadors de Quick-Step ideen constantment nous terres que serveixin com a inspiració per la seva naturalitat i autenticitat. ¿Que quin és el resultat? Terres laminats amb un nivell de realisme sense comparació, amb el més mínim detall.

La resistència que necessita

A Quick-Step, ens prenem molt seriosament la protecció dels seus terres. Les innovacions intel·ligents, com la tecnologia Scratch Guard i Hydroseal, garanteixen que els terres laminats de Quick-Step ofereixin una protecció excel·lent davant ratllades, taques i fins i tot humitat superficial.

Fàcil d'instal·lar

La col·locació d'un terra de Quick-Step resulta senzilla gràcies al famós sistema de clic patentat Uniclic.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram