Fustes Montgròs

Fustes Montgròs, el magatzem de referència.

 

L'empresa Fustes Montgros va ser fundada l'any 1942 per Josep Rovira Reventós. L'any 1992 l'empresa es trasllada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedès, oferint els mateixos serveis de venda i producció de fusta.

Les instal·lacions de l'empresa compten amb 15.000 m2 i, actualment, és una empresa de tercera generació dedicada, des de sempre, al sector de la fusta. Actualment, l’empresa de Fustes Montgros, compta amb 22 treballadors a la seva plantilla, convertint-la en una fusteria referent en el sector.

Serveis Fustes Montgros

Fustes Montgros està especialitzada en el subministrament i la decoració en fusteria. Ofereixen serveis de tall i mecanitzat del material aconseguint la forma, l'acabat i el resultat final que desitgen els clients. Aquesta empresa ofereix uns serveis i materials d'alta qualitat, i es centren en un tracte especialitzat i personalitzat per a cada client

La fusteria Fustes Montgros va començar sent una empresa forestal dedicant-se a serrar boscos per tota la península. Comptava amb serradores a Vilafranca del Penedès però també a Barcelona subministrant, principalment, fusta per al sector de la construcció.

Amb el pas el temps es va anar important fusta dels Països Bàltics; es va crear un grup format per cinc magatzems de Catalunya per poder portar vaixells amb fusta d'aquests països.

A poc a poc l'empresa va anar creixent i evolucionant portant més materials de fusta com taulers, portes i parquets. A més, s'incorpora maquinària de primera generació per tallar, cantejar i mecanitzar la fusta i el sistema de producció.

Actualment, la fusteria Fustes Montgros està en constant evolució investigant el mercat i incorporant nous productes que s'adapten a les necessitats de mercat actual.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram