Coneixeu el CDF de Swiss Krono?

El CDF, o "Compact Density Fiberboard" en anglès, és un panel de fibres compacte de color negre amb una densitat d'aproximadament 1000 kg/m³. Aquest material està compost per una estructura multicapa encolada amb resines i està recobert amb una melamina d'alta pressió, la qual li confereix una notable duresa i estabilitat.

Una de les característiques més destacables del CDF és el seu preu altament competitiu en comparació amb altres materials com l'HPL (High-Pressure Laminate). A més, el CDF és hidròfug, el que significa que és resistent a l'aigua, i ignífug, la qualitat que el fa segur davant del foc.

En el nostre estoc, oferim el CDF en quatre colors diferents: blanc, negre, gris clar i gris grafit. A més, disposem d'una àmplia gamma de més de 200 colors que es poden sol·licitar mitjançant comanda a fàbrica, oferint així una gran varietat d'opcions per satisfer les necessitats de disseny i decoració dels nostres clients.

Les aplicacions del CDF són diverses i inclouen l'ús en mobiliari, revestiment de parets, guixetes de gimnasos, taules per a locals comercials i moltes altres aplicacions en què es requereixi un material versàtil, resistent i atractiu des del punt de vista estètic. Amb el CDF, els projectes de disseny i decoració poden prendre vida de manera elegant i funcional.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram