Fusta Mecanitzada

La fusta mecanitzada és el resultat de l'aplicació de tecnologies i equips especialitzats per a la transformació de la fusta en productes acabats. Aquest procés permet obtenir peces de fusta amb formes complexes i detalls precisos, afavorint la producció eficient i la qualitat dels productes finals. A continuació, explorarem els processos i avantatges de la fusta mecanitzada en diferents aplicacions.

 

Avantatges de la Fusta Mecanitzada

  • Precisió: Els processos de mecanització permeten obtenir peces de fusta amb una precisió extrema, assegurant un ajust perfecte i un acabat de qualitat.
  • Eficiència: La utilització de maquinària especialitzada permet una producció eficient i ràpida de peces de fusta, reduint els temps de producció i els costos laborals.
  • Varietat de Disseny: Amb la fusta mecanitzada, es poden crear una àmplia varietat de dissenys i formes, des de peces simples fins a detalls intricats, donant llibertat creativa als dissenyadors i fabricants.

La fusta mecanitzada representa una combinació de tecnologia i artesania que permet transformar la fusta en productes acabats amb precisió i eficiència. Amb una àmplia gamma de processos i aplicacions, la fusta mecanitzada és una opció versàtil i durable per a la fabricació de mobiliari, elements estructurals i decoratius. Amb els seus avantatges en termes de precisió, eficiència i varietat de disseny, la fusta mecanitzada continua sent una opció popular en la indústria de la fusta i la construcció.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram