Laminats HPL

Els laminats HPL (High Pressure Laminate) són materials de revestiment populars coneguts per la seva durabilitat excepcional i la seva versatilitat en una àmplia gamma d'aplicacions. Aquest tipus de laminats ofereixen una combinació única de resistència, estil i facilitat de manteniment, fent-los una opció ideal per a entorns residencials i comercials.

Resistència i Durabilitat

Els laminats HPL estan compostos per diverses capes de paper impregnat amb resina fenòlica, sotmeses a pressions altes i temperatures elevades. Aquest procés de fabricació confereix als laminats HPL una resistència excepcional a l'abrasió, als impactes, als raigs i als productes químics, garantint una superfície duradora i fàcil de mantenir.

 

Estil i Disseny

Amb una àmplia gamma de colors, textures i dissenys disponibles, els laminats HPL ofereixen infinites possibilitats per al disseny d'interiors. Des de les imitacions de fusta natural fins a acabats metàl·lics i patrons contemporanis, hi ha una opció per a cada estil i preferència estètica. A més, els laminats HPL poden ser tallats i formatats per adaptar-se a una àmplia varietat de formes i dimensions, permetent una personalització total dels projectes.

Aplicacions Versàtils

Els laminats HPL es poden utilitzar en una àmplia gamma d'aplicacions, incloent:

  • Taulells de cuina i bany
  • Mobiliari de cuina i bany
  • Revestiments de parets i sostres
  • Mobiliari d'oficina i comercial
  • Mostradors i taulells de servei
  • Revestiments de mobiliari i taulells
  • La seva resistència a la humitat i als raigs fa que siguin ideals per a entorns exposats a l'ús intensiu i les condicions ambientals adverses.

Manteniment Fàcil

Una de les grans avantatges dels laminats HPL és el seu fàcil manteniment. Amb només una neteja regular amb sabó suau i aigua, els laminats HPL poden mantenir-se en condicions òptimes durant anys sense requerir cap manteniment especialitzat.

Els laminats HPL són una elecció popular per a aquells que busquen una combinació de resistència, estil i versatilitat en les seves superfícies. Amb una àmplia gamma d'opcions de disseny i una durabilitat excepcional, els laminats HPL ofereixen una solució pràctica i atractiva per a una àmplia varietat de projectes d'interiorisme i construcció.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram