Taulers rexapats

Els taulers de Fustes Montgròs perfectes com a elements constructius

Estàs buscant taulers de fusta per a fabricar mobles o elements decoratius? A Fustes Montgròs podràs trobar una àmplia varietat de subministrament de material de fusta, a més a més de serveis que van des de tallar i mecanitzar els productes, fins a l’assessorament personalitzat perquè cada encàrrec sigui un èxit. Entre tots els nostres serveis, podràs trobar un gran ventall de taulers de fusta, com és el cas dels taulers rexapats, perfectes per a la fabricació de mobles.

Sabies que els taulers rexapats són perfectes
per a la construcció de mobles de qualitat?

En primer lloc, un tauler rexapat és un material el qual en el moment de tractament se li adhereix una capa de fusta natural amb la finalitat d’aconseguir una aparença semblant a la fusta massissa.

S’ha de tenir en compte que no es tracta d’una imitació de la fusta, sinó que la làmina que s’hi adhereix és de fusta natural. Per tant, un dels principals avantatges és que ofereix bona estètica, així com un tacte i calidesa original com la fusta. Tanmateix, gràcies al fet que la capa és de fusta natural facilita l’aplicació de tractaments com vernissos o pintures

Per aquest motiu, aquests taulers a part de ser perfectes per a construir mobles de qualitat, ho són també per a realitzar elements decoratius, portes, parets i sostres.

Els beneficis dels taulers rexapats

Els taulers rexapats són molt més econòmics que les fustes massisses. A més a més, ofereixen la possibilitat de realitzar diverses composicions o dibuixos, gràcies a la utilització de les capes de fusta i de les tècniques del procés d’”encolament”, així com de la bona estabilitat que tenen.

Dit d’una altra manera, el comportament de cada tauler contra la humitat, el foc, com aïllant, així contra agents biològics, dependrà sempre del tauler que es faci servir com a suport.

A Fustes Montgròs podràs trobar tota mena de taulers rexapats

A Fustes Montgròs podràs trobar aquest tipus de taulers i molts d’altres. Som especialistes en el subministrament de material de fusteria. Treballem amb material d’alta qualitat i tècniques i processos de producció innovadors per tal d’aconseguir els resultats esperats segons l’encàrrec de cada client.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram