MDF

Què és un tauler de fibres?

El significat de MDF és un tauler de fibres de densitat mitjana, prové de les sigles en anglès “medium density fibreboard”. Està compost principalment de fibres de fusta (aproximadament un 85%) i de resines sintètiques mitjançant pressió i temperatura en sec, fins a aconseguir la densitat desitjada.

Els avantatges dels taulers de fibres MDF

Els avantatges dels taulers de fibres MDF són nombrosos. A continuació, algunes de les més importants:

  • Té una estructura uniforme, homogènia i fina que permet que les seves cares tinguin un perfecte acabat.
  • Es pot tallar el material sense dificultat igual que la fusta massissa.
  • És més barat que la fusta massissa i el pes del MDF és menor que el de la fusta massissa.
  • És un material perfecte per a lacar i pintar.
  • Constitueix una base excel·lent com a suport per a xapes de fusta, amb les quals s'aconsegueix una aparença de fusta massissa.
  • Es pot encolar amb cola blanca fàcilment i sense problemes, i sol ser de marró fosc.

A Fustes Montgròs trobaràs tot tipus de taulers de fibres

A Fustes Montgròs estem especialitzats a treballar aquest tipus de material. Amb taulers de fibres MDF es poden construir tota mena de mobles funcionals o artístics, sempre que el pes no sigui un problema. També és excel·lent com a tapes de taules i bancs de treballs. Finalment, es pot fabricar amb qualitat hidròfuga i ignífuga. A Fustes Montgròs trobaràs gran varietat de subministrament de material de fusteria i decoració, entre ells taulers de fibres (MDF). Treballem amb material d'alta qualitat i tècniques i processos de producció innovadors que ens permeten aconseguir els resultats esperats. Posa't en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o pregunta que tinguis.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram