Portes i motllures

Portes d’entrada

Les portes d'entrada de fusta són portes principals que es troben a l'entrada d'una casa o un edifici, fabricades predominantment amb fusta. Són usualment més grans i més resistents que les portes interiors, i tenen la funció de proporcionar seguretat, aïllament tèrmic i acústic, a més d'afegir una estètica atractiva a l'exterior del lloc.

Aquestes portes poden tenir diverses característiques com panells tallats, barres de seguretat o altres detalls decoratius, i poden ser blindades, massisses i cuirassades.

Portes de Pas

Les portes de pas de fusta són portes que se situen a l'interior d'una casa o un edifici i estan fabricades principalment de fusta. Aquestes portes poden tenir diferents estils i dissenys, des de simples i funcionals fins a elaborades i decoratives.

Poden tenir diverses característiques com panells tallats, detalls decoratius, o ser pintades o envernissades en una àmplia gamma de colors i acabats per combinar amb la decoració de l'interior de l'habitatge. Cada una de les nostres portes compleix amb els més alts estàndards de qualitat i estètica.

Exploreu la nostra gamma de portes exteriors i de pas avui mateix i transformeu els vostres espais amb una elegància i funcionalitat sense igual.

Motllures

Les motllures de fusta són elements decoratius utilitzats per embellir i donar detall a les portes de fusta. Aquestes poden prendre diverses formes i dissenys, com ara frisos, relleus o detalls tallats. Normalment, són instal·lades al voltant dels marges de les portes per afegir una aparença elegant i sofisticada, disposem de diverses mides i varietats, per tal de satisfer totes les vostres necessitats.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram