Fustes

Fustes americanes

Les fustes americanes, també conegudes com a fustes d'Amèrica del Nord, són fustes procedents de les espècies d'arbres que es troben principalment a Amèrica del Nord, com ara el roure, el pi, el xiprer i el castanyer, entre altres. Aquestes fustes es caracteritzen per la seva diversitat i qualitat, i s'utilitzen en una àmplia gamma d'aplicacions, incloent-hi la construcció, la fabricació de mobles, la fusteria i la indústria de la construcció naval. Les fustes americanes sovint es valoren per la seva resistència, durabilitat i bellesa natural.

Fustes europees

Les fustes europees són els materials obtinguts dels arbres que creixen a Europa. Aquestes espècies forestals inclouen una àmplia varietat d'arbres com el roure, el faig, el pi, el bedoll, el castanyer, l'arce, entre d'altres. Cada tipus de fusta té les seves pròpies característiques úniques, des de la seva aparença fins a les seves propietats físiques i mecàniques. El roure, per exemple, és conegut per la seva duresa i resistència, mentre que el faig destaca per la seva bellesa i la facilitat amb la qual es pot treballar. Les fustes europees són àmpliament utilitzades en la construcció, la fabricació de mobles, la creació d'artesania i moltes altres aplicacions, ja que ofereixen una gran varietat de colors, textures i patrons que s'adapten a les necessitats i preferències de diverses industries i artesans. A més, la gestió forestal sostenible en molts països europeus assegura que la producció de fusta segueixi sent respectuosa amb el medi ambient i proporcioni un recurs renovable a llarg termini.

Fustes africanes

Les fustes africanes són conegudes per la seva diversitat i qualitat. Poden variar des de la fusta d'èbano, que és fosca i molt densa, fins a la teca, que és més lleugera i de color marró vermellenc. Algunes altres fustes africanes populars inclouen el sapel·li i l'iroko. Aquestes fustes són apreciades per la seva bellesa natural, durabilitat i resistència a les plagues i la putrefacció. S'utilitzen en una àmplia gamma d'aplicacions, com ara mobles, estructures arquitectòniques, instruments musicals i artesania.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram