Pi Roig (Flandes)

Què és la fusta de Pi roig

La fusta de pi roig és un material utilitzat en diversos sectors, com ara la construcció, la fusteria, la decoració i fins i tot en la fabricació d'instruments musicals. A continuació, es mostren algunes de les característiques i avantatges d'aquesta fusta:

Característiques Tècniques:

  • Color i Aparença: La fusta de pi roig es caracteritza pel seu distintiu color rosat o vermellós, que li dona un aspecte càlid i acollidor. Aquesta tonalitat única és molt apreciada en el disseny d'interiors i mobiliari.
  • Durabilitat: La fusta de pi roig és coneguda per la seva resistència i durabilitat. És una opció excel·lent per a projectes que requereixen materials duradors i que han de suportar l'ús intensiu.
  • Fàcil de Treballar: Malgrat la seva solidesa, la fusta de pi roig és relativament lleugera i fàcil de treballar. Això la converteix en un material popular entre els fusters i els artesans, que poden manipular-la amb facilitat per crear detalls intricats i peces de gran complexitat.
  • Sostenibilitat: Molts proveïdors de fusta de pi roig asseguren que els seus productes provenen de boscos gestionats de manera sostenible, garantint que la fusta sigui un recurs renovable i respectuós amb el medi ambient.
  • Ampli Ventall d'Aplicacions: Des de mobiliari d'exteriors fins a paviments de fusta, passant per portes, finestres, revestiments interiors i altres elements de construcció, la fusta de pi roig és versàtil i es pot adaptar a diverses necessitats i estils de disseny.
 

En resum, la fusta de pi roig és una opció popular i versàtil per a una àmplia gamma de projectes de construcció i fusteria. Amb la seva durabilitat i facilitat de treball, és una elecció adequada per a aquells que busquen qualitat i estètica en els seus projectes.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram