Aglomerats

 Tauler aglomerat

És un tauler fabricat amb petits encenalls de fusta encolats a pressió, amb temperatura i sense cap acabat posterior. El tauler aglomerat està format tres capes: el nucli format per encenalls disposats entre dues capes exteriors de partícules molt fines d'alta densitat i amb alta proporció de resina, el que dóna lloc a una superfície molt suau i apta per rebre la major part dels acabats i recobriments. Sol ser de color marró clar motejat i els seus cantells són més bastos que la superfície, com a conseqüència, els cantells no admeten bé el fresat ni el pintat. No obstant això la seva superfície es pot pintar sense problema i admet perfectament ser xapada o melaminitzada Els Aglomerats que tenim en estoc estan fabricants amb la norma E-1 de baix contingut de formol.

Quines característiques té un tauler aglomerat?

Normalment es fan servir fustes toves, principalment coníferes com el pi i el pollancre. Solen ser de color marró clar i es poden pintar amb una imprimació o aplacar amb melamina, la qual cosa permet aconseguir l'estil o disseny que vulguem. Cal destacar que gràcies al fet que és un material fàcilment reciclable i que permet un major aprofitament de l'arbre, el podem catalogar com ecològicament sostenible.

Tipus de taulers aglomerats

  • Estàndard: aquesta mena de taulers no estan recoberts .
  • Ignífug: gràcies als additius ignífugs en la seva composició, aconsegueix retardar l'acció del foc. Són demandats per hotels, oficines, edificis públics i fires per l'exigència de la legislació sobre incendis.
  • Hidròfug: aquest tipus de taulers són resistents a la humitat. Se solen utilitzar per a fabricar sòls, mobiliari com a cuines i banys, gràcies a la seva resistència antihumitat.

Els taulers aglomerats poden també estar recoberts de melamina. Es poden recobrir amb papers decoratius impregnats de resines melamínicas, resistents, impermeables i permeten qualsevol disseny.

A Fustes Montgròs trobaràs
un gran assortit de taulers d´Aglomerat

A Fustes Montgròs trobaràs un gran assortit de taulers de fusta aglomerat

Treballem amb materials d'alta qualitat que ens permeten aconseguir els resultats desitjats per als nostres clients. . No dubtis a posar-te en contacte amb Fustes Montgròs per a qualsevol dubte o consulta que tinguis.

És una empresa fundada l'any 1942, que compta amb una llarga tradició en el subministrament de tot tipus de material de fusteria. Situada al polígon de Sant Pere Molanta, al costat de Vilafranca del Penedés (Barcelona). Disposa d'unes instal·lacions de 15.000 m2.

Av. Barcelona, 5-7
08799 San Pedro Molanta
(Barcelona) ESPAÑA
Telf.: 938 920 705
Telf.: 938 181 727
fustes@montgros.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram